2010 száz legjobb IT-terméke

2010.10.29. 06:00 ferenck

Ugyan még csak október utolsó napjait írjuk, messze az év vége, de már készülnek a szokásos értékelések, összesítések, jövőbenézések. Az elsők egyike a mérvadó informatikai magazin, a PC World százas listája az év csúcstermékeiről.

A válogatásnál mindent figyelembe vettek: hardvert, szoftvert, szolgáltatásokat, alkalmazásokat, tárolást, nyomtatást, telefont, tabletgépet stb.

Taroltak az Android-alapú készülékek, alkalmazások: az első hely a 2.2 operációs rendszeré, a Samsung Galaxy Tab az ötödik, a Samsung Epic 4G a nyolcadik… Nem meglepő az sem, hogy az Apple iPad a második, az Amazon Kindle harmadikgenerációs elektronikuskönyv-olvasója a harmadik, a Netflix online stream-szolgáltatása a negyedik. A hatodik hely a Sony Alpha NEX-5 digitális kameráé, a hetedik a HP Envy 14 laptopja, a kilencedik az Instapaper ingyenes mobilalkalmazás, a tizedik a vírusok, kém- és egyéb kártevő programok ellen védelmet nyújtó Microsoft Security Essentials.

A lista örömteli magyar vonatkozása, hogy az internetes prezentációkészítő Prezi is felkerült rá.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agens.blog.hu/api/trackback/id/tr152406202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MetálFater (törölt) 2010.10.29. 15:48:07

Ha ez az a PC World, amely szerint a 2000. év volt az évezredforduló, akkor az a lista lófaszt ér...

Bakker.
süti beállítások módosítása