Hustler-alkalmazás Androidon

2010.11.11. 06:00 ferenck

Akárcsak a Playboy, a Hustler is a meztelen nők szinonimája világszerte. Ha valaki rajong Larry Flint hölgyeiért, ráadásul rendelkezik androidos készülékkel, 2 dollár 99-ért letöltheti a legendás újság első Androidra írt – a jelen és a lapalapítás óta eltelt 36 esztendő kedvenceire (Hustler Honeys) összpontosító – alkalmazását: fényképekkel, videókkal, interjúkkal.

Ha pedig megunta a szépségeket, viccekben és képregényekben is elmélyedhet, élvezheti a magazin speciális humorát, hogy aztán újult erővel térjen vissza oda, ahol kezdte – a meztelen nőkhöz.

A kedden bejelentett alkalmazást a felnőtt szórakozás világvezető vállalkozásának televíziós és mobiltartalom részlege, az LFP Broadcasting fejlesztette. Célközönségük a rajongók széles köre; az alkalmazással ezt a kört szeretnék bővíteni. A szokásos izgató képek és videók mellett a glamour girl-ök interjúival, távolinak és megfoghatatlannak hitt szépségek személyesebbé tételével, kulisszatitkokkal próbálják felkelteni a felhasználók érdeklődését.

1 komment

Címkék: android mobilkommunikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://agens.blog.hu/api/trackback/id/tr772439299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elizacams · https://www.chatsexocam.com/hu 2018.01.27. 17:20:41

mivel a hustler kiadta az androidos pályázatát, sikeres volt, mindig állandó kapcsolatban maradtam
süti beállítások módosítása