Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Élő szexchat az Androidon

2010.07.23. 09:00 ferenck

A pornóipart a technológiai invenció motorjaként feltüntetni ugyan városi legenda, de egy Seattle székhelyű cég sokat tesz a legenda továbbéléséért. Felnőtteket célzó alkalmazásaikkal a mobiltelefonok világában igyekeznek ledönteni a megmaradt tabukat.

A tizennyolc év feletti felhasználói körnek készülő Android-alkalmazásokkal foglalkozó app store, a MiKandi a napokban jelentette be a mobiltelefonon (pontosabban mobilmindenesen) futó első élő webkamerás streaming felnőtt alkalmazást, a Sex Chat Live-ot.

A mobilkijelzőkre optimalizált, prémiumkategóriás videók a BabeChatLive-on keresztül érhetők el, a streamekhez wifi vagy 3G kapcsolat szükséges. Az alkalmazás az app store-ból ingyen szerezhető be, profilok és videóelőzetesek böngészéséért szintén nem kell fizetni, a szöveges és mozgóképes interakciókért viszont igen.

A Sex Chat Live újabb változatainál a fejlesztők valószínűleg figyelembe veszik majd a videókommunikációra jól használható előlapi (front facing) kamera gyors elterjedését, ami nemcsak az iPhone 4-et turbózza fel, hanem az új okostelefonok többségébe szintén be fogják építeni.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a felnőtt alkalmazásokat használók nagyon jó minőséget és interaktivitást szeretnének, és az élő chat-tel pont ezeket biztosítjuk nekik” – nyilatkozta Jennifer McEwen, a 2009 novemberében alakult MiKandi egyik társalapítója. – „Az új chatalkalmazás egyértelműen növeli a felnőtt mobil szórakoztatás színvonalát. Nagyon örülünk, hogy pont mi dobjuk piacra.”

A MiKandi programok egyelőre csak az Android operációs rendszeren futnak, de hamarosan megjelenhetnek a Windows Mobile-on és a BlackBerry-n is. A kritikusok a szegényes tartalmakat vagy még drasztikusabban a tartalmak hiányát, és a más platformokkal való kompatibilitás hiányát szokták felróni. A cég vezetői a tartalmi kifogásokat annak tudják be, hogy a felnőtt mobilalkalmazások piaca (ronda képzavarral élve) gyerekcipőben totyog.

Az eddigi képeket és videókat tartalmazó csomagok nem tűnnek forradalminak, az Android telefont vibrátorrá alakító Dildroid már szórakoztatóbb, a nagy áttörésként beharangozott Sex Live Chat sikeréről egyelőre korai bármit is mondani.

5 komment

Címkék: android 18+ mobilkommunikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://agens.blog.hu/api/trackback/id/tr162169227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elizacams · https://www.chatsexocam.com/hu 2018.01.27. 17:27:27

az ágazat a szex webkamerák nagyon sikeres a világ minden tájáról, és most már a mobiltelefonok, és bárki láthat szép lányok bütykök csak a mobiltelefon

2020.02.04. 20:07:51

Egy dolog az alkalmazás, a hagyomás mód talán még mindig jobb! Mint például a következő oldalon->napiszex.org/elo-szexchat/
süti beállítások módosítása